Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas gästboken när vi har granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
135 inlägg.
Pia Pia från Sörberge skrev den 3 september, 2010 den 21:34
Har aldrig träffat er men sänder er tankar denna dag...såg annonsen i tidningen. Satt med min lille son i knät och klickade in mig på eran fina minnessida. Kramade om honom lite extra när vi läst allt...
Vi går ofta och tänder ljus i minneslunden i Sörberge för min sons morfar/min pappa som dog 1999 vid 44 års ålder. Så nästa gång tänder vi för Jonathan med!
Det e väl så att sorgen bearbetas men saknaden försvinner aldrig...
Kramar
Svar från admin: Birgitta Nordström
Tack för din omtanke Pia! Det känns som man kan hantera sorgen bättre nu än första tiden efter olyckan, men saknaden bara växer... KRAM //Birgitta
Carola & Johan Carola & Johan skrev den 3 september, 2010 den 21:18
Kramar till er Örjan & Birgitta m fam. Vi tänker på er, Jonathan och undrar varför varför..........
Saknar Jonathan idag och varje dag........
Svar från admin: Birgitta Nordström
Ja ibland blir saknade extra svår, speciellt dagar som denna. KRAM till er alla!
Mormor & morfar Mormor & morfar skrev den 3 september, 2010 den 20:54
Det är en tung dag för oss alla som saknar Jonathan. Vi tänder ljus och pratar om vår älskade solstråle, du hann glädja oss så mycket och vi minns många glada stunder tillsammans med dig och familjen. Vi ska alltid älska dig.
Sänder varma tankar och kramar till er alla.
Mormor och Morfar
Svar från admin: Birgitta Nordström
Man förstår inte att det har gått 5 år sedan vi fick krama om Jonathan. Helt ofattbart att hans liv skulle bli så kort, han som hade så mycket glädje att ge, tur att det finns så många som sprider hans minne vidare. KRAM till er!
Magnus & Stina Magnus & Stina skrev den 3 september, 2010 den 20:13
Sänder er en tanke.
Svar från admin: Birgitta Nordström
Tack för omtanken!
Inga Inga skrev den 3 september, 2010 den 19:24
Tänker på er så jättemycket, blir bara så ledsen- man bara gråter.
Många varma kramar till er !
Svar från admin: Birgitta Nordström
Ibland behöver man få gråta för att det ska lätta lite. KRAM tillbaka till dig!
Carina & Micke Carina & Micke skrev den 3 september, 2010 den 19:20
Oj, det gör så ont i mig när jag tittar in på denna sida...blir så ledsen, men vi vill bara säga att vi tänker på er!
Varmaste kramar, era vänner Carina o Micke
Svar från admin: Birgitta Nordström
Tack för att ni tittade in här och skrev en rad, men visst gör det ont!! KRAM till er!
Mikaela, kusin Mikaela, kusin skrev den 3 september, 2010 den 11:07
Att det har gått 5 år sedan olyckan inträffade. 5 år sedan jag sist fick krama om dig. Den sommaren glömmer jag aldrig, när vi sprang runt på eran tomt och hade vattenkrig och lekte med bubblor. Och när du skulle visa att du kunde hoppa ner från eran stora stengrill. Du var en våghalsig liten buse.

Sitter och lyssnar på Handens Fem Fingrar och Tears In Heaven. Det gör jag alltid denna dagen. Varje 3 september sedan du lämnade oss klär jag mig i enbart svart, för att visa att jag sörjer dig, älskade Jonathan.

Även fast du inte finns kvar här på jorden med oss, så kommer du alltid att leva kvar i våra hjärtan och minnet av dig kommer aldrig att dö ut.
Du är otroligt saknad och jag älskar dig, Jonathan Nordström. <3

Kramar till er alla, tänker på er och saknar er. <3
Svar från admin: Birgitta Nordström
Tack Mikaela! Alltid lika roligt att läsa om de minnen som ni har av Jonathan och sommaren 2005 minns man speciellt eftersom det var den sista. KRAM till dig också!
Storkusinen Bea Storkusinen Bea skrev den 3 september, 2010 den 10:29
Kunde inte somna igår, bröt ihop totalt. Idag är igen rolig dag för någon av oss, men minnena ligger kvar och han sprider fortfarande glädje i våra hjärta.

Du är saknad Jonte <3

Kramar till er alla <3
Svar från admin: Birgitta Nordström
Precis som du säger så glädjer han oss fortfarande fast han inte finns med oss längre. Det är tur att vi har minnena kvar av solstrålen Jonathan. KRAM
Alexandra, kusin Alexandra, kusin skrev den 29 augusti, 2010 den 19:12
Jag tänker på dig Jonathan. Och jag saknar dig. Mer behöver jag inte säga 🙁 Vi alla älskar dig obeskrivligt mycket.. Du lever kvar i våra hjärtan för alltid.

Våran fina fina ängel..<3
Svar från admin: Birgitta Nordström
Ja, vi saknar honom så otroligt mycket allihopa. Sänder en KRAM till dig Alexandra!
Storkusinen Bea Storkusinen Bea skrev den 27 augusti, 2010 den 23:04
Sitter vid datorn och lyssnar på musik, lyssnar på samma låt om och om igen. Den handlar om vänskap, men den tar så hårt på mig... Tårarna bara började rinna.. va länge sedan jag fick släppa ut vad jag känner. Befinner mig omgiven av människor som aldrig visar vad de känner. Det är så svårt att visa vad man själv känner då. Oftast så går jag undan och sätter mig i skogen och bara låter allt rinna av mig.. Saknade gör så ont, men glädjen av alla minnen väger upp det och mer där till.. <3

älskar och saknar honom <3<3

Älskar och saknar er <3<3
kramar ifrån mig till er
Svar från admin: Birgitta Nordström
Det är viktigt att få släppa ut det man känner annars byggs det på hela tiden, tråkigt att du inte har någon att dela det med: Skogen är för mig också en bra plats att få släppa ut alla känslor, ibland är det skönt att dela men ibland vill jag även vara ensam. KRAM till dig Bea
Inga Inga skrev den 24 juni, 2010 den 22:21
Hej ! Tittar ofta in på eran sida o denna fina kille, ibland funderar man på hur någon kan orka detta, men det är som du säger; man får välja o försöka glädjas åt det som man har. Har själv en väldigt jobbig tillvaro med svårt handikappade barn. Ha en skön midsommar !
Svar från admin: Birgitta Nordström
Hej Inga! Innan man själv drabbas så säger nog de flesta; om jag mister ett barn så klarar jag det aldrig. Visst har man själv också funderat på hur man ska orka, men så mycket till val har man inte. Vi försöker så gott vi kan att leva för våra två andra barn och Jonathan kommer alltid att finnas med oss. Förstår att du har det tufft också, sänder dig en varm styrkekram!! KRAM// Birgitta
Carina Carina från Bergeforsen skrev den 12 juni, 2010 den 00:09
Hej söta Birgitta! Jag har ju aldrig riktigt tagit mig till mods att skriva något på denna sida även om jag har velat, men det gör så ont! Jag brukar gå in ibland och se om du har skrivit något, det känns bra att läsa hur du känner och mår. Nu sitter jag här igen och tårarna rinner oavbrutet och jag får en tung klump i bröstet och tänker på tiden ni går igenom och förstår inte hur ni klarar av det.

Jag vill bara säga att vi tänker så mycket på er och vi finns här om ni vill ha någon hjälp eller om ni vill prata. Han är så fin eran ängel Jonathan!
Många varma styrkekramar Carina
Svar från admin: Birgitta Nordström
Kära Carina! Tack för att du tog mod till dig för att skriva här, det värmer!! Ska jag vara ärlig så förstår jag inte riktigt själv hur vi klarar av det, men vi har ju inte så mycket val. Vi kan välja mellan att själva leva eller dö och vi har valt att försöka leva ett så bra liv som det bara går. Men det är ju inte så lätt alla dagar, men med familj och goda vänner som finns där för oss så gör vi så gott vi kan. KRAM till dig min vän!
Margareta Margareta skrev den 26 mars, 2010 den 22:52
Länge sen jag skrev..den bottenlösa sorgen..jag vet inte vad jag ska säga..jag lider så med er..!! Hoppas ni får all förståelse från er omgivning. Det är en stor sorg o mista ett barn, o det tar ett liv o förstå...ofta går det inte o förstå..man måste ta en dag i sänder..sakta kan man kanske gå vidare! Varma mjuka kramar till er i detta som aldrig någonsin går att förstå..
Kram Maggan
Svar från admin: Birgitta Nordström
Tack Maggan för att du tittar in och skriver här ibland.
Sänder en kram tillbaka till dig! //Birgitta
Inga Inga skrev den 17 mars, 2010 den 20:33
Hej ! Har skrivit på denna sida tidigare, går ofta in o tittar på den lille charmören. Ofattbart att han inte finns. Man blir glad när man ser honom, men hjärtat skriker. Tiden läker inte några sår, bara lättare att hantera ärren. Tänk att ni har klarat det värsta man råka ut för, inget kan bli värre.
Kram och var rädd om er !
Svar från admin: Birgitta Nordström
Tack så mycket för ditt inlägg Inga! - Man blir glad när man ser honom, men hjärtat skriker - ja, precis så är det. Man ler samtidigt som tårarna rinner. Kram till dig! //Birgitta
Alexandra, Jonathans kusin Alexandra, Jonathans kusin skrev den 6 mars, 2010 den 13:34
Hej!
Jag sitter och läser lite på hemsidan och jag kan inte hålla mina tårar inne. Det är fortfarande lika jobbigt och saknaden är fortfarande lika stor. Såklart? Han var ju en helt underbar liten pojke.. Det finns en del saker som jag aldrig kommer att kunna förstå, och en av dom är hur världen kan vara så fruktansvärt orättvis!? Jag trodde aldrig att hejdå-kramen jag fick av Jonathan sommaren 2005 innan vi skulle tillbaka till Göteborg skulle bli den sista.. Men jag minns den än idag och på något sätt värmer den fortfarande. Den betyder så mycket.

Jag vill berätta om ett speciellt minne som jag har med Jonathan. Jag brukar ha svårt för att minnas saker i allmänhet, men detta kommer jag så väl ihåg. Vi var på en badanläggning nära er och hade med oss fika i en kylbox. Och Jonathan var så stolt över att han visste att om man vred hantaget på kylboxen åt ett håll så var den öppen, men om man vred över den till andra sidan så var den stängd. Han tyckte att det var så fashinerande så han ville visa och lära ut det till alla andra, mormor, morfar, mig, mikaela, mamma osv.. Och han gjorde det inte bara en gång, han gjorde det flera gånger i rad för att vara helt säkra på att vi alla förstod hur den fungerade :').

Sen kommer jag också ihåg hur han och hans kompis sprang runt med energin på max och lekte superman med handukarna som mantel. Mamma fick hela tiden knyta om Jonathans mantel för att den ramlade av så snabbt..

Jag glömmer aldrig den sommaren. Minnena är guld värda..

"Earth angel, the one I adore"
/ Earth Angel - Mr.Z

Kramar
- Alexandra
Svar från admin: Birgitta Nordström
Kära Alexandra! Tack snälla du för att delar med dig av dina minnen av och med Jonathan, det betyder jättemycket för mig!!! Även om jag vet att han inte är bortglömd, så kan det ibland kännas så när ingen pratar om honom...

Jag kommer också väl ihåg den sommaren när vi åkte iväg och badade. Men just det där med handtaget och manteln var roligt att höra - jag kan riktigt se honom framför mig när han och kompisen springer runt mellan filtarna. Samtidigt som man ler och tänker tillbaka på fina minnen så rinner tårarna ...

Sköt om dig! Många kramar från mig! //Birgitta
Birgitta J Birgitta J skrev den 8 januari, 2010 den 13:36
Hej!
Förr var julen en högtid jag alltid såg fram mot men sedan det hände med Carola är allt bara jobbigt men jag gör allt jag kan för dem jag har här.
Jag hoppas ni haft en så bra jul som möjligt, vi överlever alltid trots allt men det är ändå extra påtagligt den förlust vi fick. För mig blev det 6:e julen det är svårt att fatta hur tiden ändå går.
Jag önskar ett bra nytt 2010 för alla och särskilt för dem som mist, upp och nedgångarna av saknad de kommer alltid att finnas, små händelser, saker kommer alltid att få oss att att tappa fotfästet och gråta, vemodet, märtan och varför finns där alltid.
Jag önskar er en god fortsättning och sinnesro
En varm kram
Birgitta, Carolas mamma
Svar från admin: Birgitta Nordström
Hej Birgitta!! Julen är inget jag längtar till direkt, men jag tycker ändå att det har gått riktigt bra. Mycket beror nog på vår lille 2-åring som skänker mycket glädje i vårt liv igen. Sedan har det varit andra jobbiga saker som har hänt runt om i vår omgivning som berör och påverkar mig mer nu med den erfarenhet jag har. Jag önskar ett bra 2010 för dig och din familj. KRAM //B
Mormor & morfar Mormor & morfar skrev den 22 december, 2009 den 20:34
Nu är en tid där det pratas mycket om familjen och att ha tid att träffas. Det är en tung tid tid för de som mist sitt barn. Vi har tänt ljus för vårt barnbarn Jonathan, vi tänker på dig. Vi minns med glädje julen du tog emot tomten och studsade i soffan av glädje. Vi har så mycket att minnas, men vi saknar dig så otroligt mycket. Nu önskar vi att ni alla är rädda om varandra, vi vet vad vi har idag men inte i morgon. Vi tänker på er Birgitta, Örjan, Caroline och Oliver.
Kramar mormor & morfar
God Jul och Gott Nytt År!
Svar från admin: Birgitta Nordström
Tack så mycket för era värmande tankar på oss. Känns oerhört viktigt att vi har familj och vänner som stöttar oss när vi behöver, ni är så värdefulla. KRAM //B
Ann-Marlene (Benithas kompis) Ann-Marlene (Benithas kompis) från Timrå skrev den 22 december, 2009 den 09:10
Jag tänker på er.
Vill önskar er en så god jul och gott nytt år som möjligt.
många kramar Ann-Marlene
Svar från admin: Birgitta Nordström
Tack så mycket för hälsningen Ann-Marlene. Inget barn kan någonsin ersättas, men vi har i alla fall fått en till liten kille i vår familj som skänker glädje i våra liv. Men saknaden över Jonathan kommer för alltid att finnas med oss så länge vi lever. KRAM//Birgitta
Cecilia Fridberg, Adrians mamma Cecilia Fridberg, Adrians mamma skrev den 21 december, 2009 den 23:59
Det är första gången som jag är inne på Jonathans sida. Jag och Adde har tittat på alla foton tillsammans. Vi kommer ihåg dagistiden. Adrian undrar varför jag gråter hela tiden och det är svårt att förklara. Denna vackra ängel. Kram från Adde och mig. Vi tänker på Jonathan hela tiden.
Svar från admin: Birgitta Nordström
Hej Cecilia! Vad glad jag blir att Jonathan finns med i era tankar, det värmer verkligen när jag får höra/läsa det!!! Det är ofta jag funderar över vilka kompisar och vilka intressen som Jonathan skulle ha haft nu. Och jag är helt övertygad att han och Adrian skulle ha fortsatt att vara vänner. Sköt om dig och din familj! KRAM//Birgitta
Margareta Margareta skrev den 16 december, 2009 den 18:51
De allra varmaste tankar till er..tror det är den femte julen utan ett älskat barn! Hur går man vidare..hur orkar man? Jag tror en liten bit i taget, inte för mycket tänka framåt, utan orka dagen idag bara! Att klara dagen idag är stort nog! Jag hoppas alla i din omgivning förstår hur tungt o svårt det är o mista ett barn. Det är en livslång sorg..kan mildras efter många år men kommer alltid finnas!! Stor kram till dig o din familj/ Maggan
Svar från admin: Birgitta Nordström
Hej Maggan! Fick räkna efter på fingrarna själv hur många jular som har gått sedan vi miste Jonathan och det stämmer faktisk, fem jular utan vår solstråle. Det känns både som det gått lång och kort tid sedan vi förlorade vår son, men 5 år - hur är det möjligt att vi har klarat av att fortsätta leva utan ett av våra barn. Jag vet faktiskt inte, men vi försöker och kämpar på så mycket vi bara kan. Tack för att du tittar in här ibland, varm kram till dig Maggan. //Birgitta