Sorgbearbetning

 

Ett handlingsprogram för känslomässig läkning

Författare: James John W
Författare: Friedman Russell

Såld i närmare en halv miljon exemplar, nu finns The Grief Recovery Handbook översatt till svenska.

Obearbetad sorg kan få livslånga negativa effekter på din förmåga att känna lycka. Utifrån sina egna och andras erfarenheter belyser författarna vad sorg är och hur det är möjligt att bearbeta sin sorg för att återfå sin ursprungliga energi och livslust. Boken Sorgbearbetning ger sörjande tillgång till ett väl beprövat handlingsprogram, med övningar för att läka sorgen och smärtan efter förlusten. Principerna som beskrivs i boken kan förändra livet för alla som vill återfå sin ursprungliga livskraft.

Denna bok är obligatorisk läsning för alla mina klasser. Ju mer jag använder mig av boken, desto mer inser jag att obearbetad sorg är den största anledningen till personliga problem. Boken är den enda jag känner till som både beskriver problemet och samtidigt erbjuder en lösning. Bernard McGrane, Professor i sociologi vid Chapman University

John W James och Russell Friedman har arbetat med sörjande i mer än tjugo år. De har även arbetat som konsulter åt tusentals fackmän på området och erbjuder seminarier och certifieringskurser över hela USA och Kanada.

Org. titel: The Grief Recovery Handbook